تولید بیش از ۳۰۰ تن عسل در مسجدسلیمان

 

مدیر جهاد کشاورزی مسجد سلیمان از تولید بیش از ۳۰۰ تن عسل طبیعی همزمان با پایان فصل برداشت در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری ایرانیان ، علی اکبر باورساد مدیر جهاد کشاورزی مسجد سلیمان با بیان اینکه برداشت عسل در این شهرستان هر ساله از اواخر مرداد ماه آغاز می‌شود و تا آبان ماه ادامه دارد، گفت: تاکنون ۳۵۰ تن عسل طبیعی از کندو‌های این شهرستان تولید شده است.

او مهم‌ترین گونه‌های عسل در این شهرستان را گون، چهل گیاه، کُنار و خارشتر عنوان و اظهار کرد: این نوع عسل‌ها از حدود ۴۲ هزار کندو در شهرستان تولید می‌شوند.

به گفته باورساد، ارزش ریالی عسل تولید شده در شهرستان تقریبا معادل ۱۷۰ میلیارد ریال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مسجد سلیمان ادامه داد: ژل رویال و گرده گل با ارزش‌ترین و مهم‌ترین محصولات جانبی زنبور عسل در این شهرستان است.

براساس این گزارش؛ شهرستان مسجدسلیمان حدود ۲۳هزار و۸۲۰ هکتار زمین دیم و آبی وجود دارد و سالانه حدود ۳۴هزار و۳۵۰ تن محصولات کشاورزی و باغی در این شهرستان تولید می‌شود.

 

انتهای پیام/