نماینده مردم‌ مسجدسلیمان در جلسه شورای اداری این شهرستان : در برخی مناطق و روستاها مردم از امکانات اولیه نظیر آب برق گاز و تلفن محروم اند و این‌ مایه خجالت کسانی است که در این چهل سال می توانستند اقداماتی انجام بدهند اما انجام ندادند

 

دکتر علیرضا ورناصری در جلسه شورای اداری مسجدسلیمان ضمن تاکید بر تشکیل قرارگاه جهادی در شهرستان بر پیگیری پروژه های نیمه تمام تاکید کرد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری ایرانیان  نماینده مردم مسجدسلیمان در جلسه شورای اداری این شهرستان که صبح امروز برگزار گردید ،
ضمن تبریک فرا رسیدن مناسبت های فرخنده پیش رو و گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره دکتر بهشتی بعنوان یک مدیر مردم محور اظهار داشت: فلسفه وجودی ما خدمتگزاری به مردم است و بر عهدی که با مردم بستیم پایبندیم و بدون در نظر گرفتن مسائل جناحی، طایفه ای و باندبازی به دنبال خدمت به مردم و شهروندان باشیم.

 

وی افزود: بی توجهی به خواسته های مردم با چشم پوشی بر ظرفیت های موجود پذیرفته نیست و از این رو مردم انتظار دارند تا روند تغییرات به شکل سریع اتفاق بیفتد.

 

دکتر ورناصری با تقدیر از زحمات نماینده پیشین، مجریان و ناظرین انتخابات مجلس و همچنین تلاش های مسئولین ادارات و نهادهایی از جمله شبکه بهداشت و درمان در مقابله با بیماری کرونا ، ادامه داد: انتخابات تمام شده و اصل کار خدمتگزاری به جامعه و مردم است. متاسفانه نگرانی های مردم قبل و بعد انتخابات وجود داشته و دارد و کاستن از این نگرانی ها نیازمند یک تدبیر است ، تدبیری که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری بایستی در مدیریت جهادی اتفاق بیفتد.

 

 

نماینده مردم مسجدسلیمان با اشاره به گلایه مندی مردم از نحوه عملکرد و برخورد برخی مدیران و دستگاهها گفت : بنده در ادامه ی حرکت در مسیر مردم و بعنوان خادم آن ها بصورت سرزده بازدیدهایی از برخی ادارات داشته ام و این روند ادامه خواهد داشت و انتظارم این است که با نگاهی جناحی با مشکلات برخورد نکنیم و بدون در نظر گرفتن نتیجه انتخابات و فارغ از برخی جریان ها درصدد خدمت به ولی نعمتان خود باشیم‌.

 

دکتر ورناصری تصریح کرد : حدفاصل دو انتخابات نقطه ای در بدون در نظر گرفتن مسائل جناحی، طایفه ای و باندبازی به دنبال خدمت به مردم و شهروندان باشیم.چهار شهرستان نبوده که از آن بازدید نداشته باشم و از این رو به تمامی مشکلات موجود آگاهی دارم. روز گذشته نیز به منطقه ای حدفاصل مرز دزفول و لالی سرکشی نمودم که از امکانات آب، برق، گاز و تلفن محروم بوده و این مایه خجالت کسانی است که طی چهل سال می توانستند اقداماتی صورت دهند اما انجام ندادند.

 

وی ضمن اشاره به برگزاری نشست با بیش از چهل مدیرکل در استان و بیان مشکلات و نارسایی های موجود افزود: اگر به موازات همان هفتاد و چند اولین های شهرستان حرکت می نمودیم و عمل می کردیم اکنون هم تراز کشورهای اروپایی بودیم. علیرغم برخورداری از نعمت های بی دریغ همچنان در خدمات رسانی به مردم، اشتغال و بسیاری موارد دیگر کمبودهایی وجود دارد اما بنده به رفع مشکلات و آینده ای روشن با توجه به کشور غنی و ظرفیت های موجود خوشبین هستم و امیدوارم.

 

 

عضو کمیسیون انرژی با بیان این مطلب که حدود یک چهارم اراضی دیم در سطح چهار شهرستان مسجدسلیمان لالی هفتکل و اندیکا و نیز بیست و پنج درصد منابع آبی ایران قابل تنظیم در منطقه از گتوند تا هفتکل وجود دارد افزود: از ۱۲۰ هزار هکتار زمین قابل کشت و استحصال موجود و طرح ۵۵۰ هزارهکتاری مقام معظم رهبری چرا ما در منطقه نتوانستیم حتی از یک هکتار هم بهره مند شویم ، ما از ثروت موجود بایستی استفاده کنیم و بواسطه همین داشته ها می توانیم مطالبه گری کنیم.

 

وی با تاکید بر تشکیل قرارگاه جهادی در شهرستان جهت پیگیری پروژه های نیمه تمام بیان داشت: این طرح ها بجای این که نماد توانایی ما باشد، به نماد منفی و ناتوانی ما تبدیل شده است لذا انتظار می رود هر مدیر شهرستان حکم مدیرکل داشته باشد و با تمام توان کار را پیش ببریم.

 

نماینده مردم مسجدسلیمان در خاتمه توجه و بکارگیری استعدادهای بومی منطقه را از اولویت های کاری خود دانست و با اشاره به مخالفت خود با مدیران پروازی در چهار شهرستان خاطر نشان کرد؛ از مشخصه بارز یک مدیر اینست که خود و خانواده اش در شهر محل کار سکونت داشته باشند.

 

انتهای پیام