دومین نشست خبرنگاران و اصحاب رسانه مسجدسلیمان با نماینده مردم در مجلس برگزار شد

 

 

دومین نشست خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان مسجدسلیمان با دکتر علیرضا ورناصری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه خبری ایرانیان، در ابتدای این جلسه خبرنگاران مسجدسلیمان به بیان موضوعاتی از جمله : عملکرد ضعیف مدیریت شهری، عدم تکمیل پارک موزه صنعت نفت، مشکلات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان و فراموش شدن فوتبال پایه در این تیم ، آسیب به باشگاههای ورزشی و مربیان در زمان کرونا، مشکلات محیط زیستی و پسماند شهرستان، کمبود سرانه فرهنگی، کمبودهای حوزه بهداشت و درمان، پیشرفت کند پروژه های در حال اجرا، عدم برنامه ریزی صحیح شورای شهر و تعیین تکلیف شهرداری مسجدسلیمان، وضعیت نامناسب آموزش و پرورش مسجدسلیمان، واگذاری پروژه ها بصورت ترک تشریفات به برخی افراد و… را مطرح کردند و خواستار پاسخگویی و رفع این نواقص توسط نماینده مجلس شدند.

 

سپس سید ستار فاطمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مسجدسلیمان در سخنانی از حوزه فرهنگ بعنوان حوزه تعامل و گفتگو نام برد که متعلق به هیچ گروه و جناحی نیست.

وی با بیان این که از ابتدای روی کار آمدن تعداد پایگاه های خبری دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  از ۳ به ۱۱ پایگاه خبری ارتقاء یافته است گفت: تعامل با اصحاب رسانه جهت ایجاد فضای همدلی از همان ابتدا در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه این تعامل همچنان ادامه دارد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از دغدغه های اهالی هنر بحث هنرهای نمایشی ست که همیشه در جشنواره های معتبر کشوری حضور داشته است اما متاسفانه یک سالن آمفی تئاتر در شهرستان وجود ندارد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های بالای فرهنگی انتظار داریم مسئولان بیشتر حمایت کنند تا شاهد افتتاح پروژه خانه هنر در مسجدسلیمان باشیم که متأسفانه بعد از گذشت ۵ سال همچنان تعطیل است و امیدوارم با حمایت و همکاری نماینده مردم در مجلس بتوانیم پروژه ای که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی متاسفانه هنوز به بهره برداری نرسیده را تکمیل و افتتاح کنیم.

افتتاح سینمای جوان از دیگر موارد مطرح شده توسط رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مسجدسلیمان بود. وی در این باره اظهار داشت : تمام مراحل اداری انجام شده است و بزودی شاهد افتتاح سینمای جوان در شهرستان خواهیم بود و پروسه سینمای دیجیتال هلال که با همکاری دوستان در ماده ۵ انجام شد و در آینده نزدیک مسجدسلیمان صاحب سینمای دیجیتال هلال خواهد بود.

در ادامه دکتر ورناصری ضمن عرض تسلیت رحلت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در پاسخ به سوالات اصحاب رسانه اظهار داشت: بحث فاضلاب مسجدسلیمان در سنوات قبل در ردیف بودجه کشوری قرار نداشت ، در صورتی که در سال جاری ۴۰۰ میلیارد تومان به آن تعلق گرفت.

وی افزود : جاده میانبر به بهانه دریافت مجوز محیط زیستی ۱۵ سال متوقف بود در حالی که اعتبار اخذ شده از وزارت نفت برای احداث و تکمیل آن در ابتدای پروژه ۴۱ میلیارد تومان بوده است اما اکنون برای احداث ۱۸۰۰ متر تونل ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است.

دکتر ورناصری ادامه داد : پس از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز ۱۱۴ روستای حوزه انتخابیه بدون آب و ۸۵ روستای بدون برق وجود دارد و زیرساخت های اساسی هر ۴ شهرستان دچار مشکل هستند ضمن اینکه شاخص های توسعه ۴ شهرستان در رتبه های پایین استان قرار دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد : در ارتباط با پارک موزه صنعت نفت ، با وزیر نفت رایزنی هایی صورت گرفت که در آینده نتیجه خواهد داد همچنین در خصوص تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان، با رایزنی های صورت گرفته ۳۰ میلیاردتومان اعتبار جهت کمک به دو تیم نفت مسجدسلیمان و صنعت نفت آبادان اخذ شد.

وی افزود : در بحث انتخابات ، تنها در بحث تایید صلاحیت برخی افراد ورود کرده ام اما در موضوع انتخاب شهردار، اعضای شورا شهر باید پاسخگو باشند.

وی  با بیان اینکه باید مسئولین مربوطه پاسخگوی عملکرد خود باشند و عملکرد ضعیف مدیران ناکارآمد پای نماینده مجلس نوشته نشود یادآور شد: باید فرهنگ پاسخگویی بین مدیران هر ۴ شهرستان نهادینه شود چرا که مسئول امور اجرایی کشور بر عهده دستگاههای دولتی میباشد نه نمایندگان مجلس و قوه مقننه.

دکتر ورناصری ادامه داد : پسماند شهرستان مسجدسلیمان وضعیت مناسبی ندارد که قطعا باید هر چه سریعتر باید به آن رسیدگی گردد.

وی در ارتباط با بحث بیمارستان نفت گفت : در حوزه وزارت نفت ۸ مشکل اصلی در مسجدسلیمان وجود دارد ک مهمترین آنها شامل : تکمیل بیمارستان نفت، ساماندهی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان ، وجود ترش ترین و خطرناک ترین گاز سمی جهان در مسجدسلیمان، بحث گازرسانی و مناطق آلوده به نشت نفت و گاز میباشد.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد : بحث گازرسانی ۴ شهرستان عمدتا در حوزه روستایی در حال انجام است به طوری که امسال ۱۴۸ روستا در برنامه گازرسانی قرار دارند که این آمار از اجرای ۷۰% برنامه گازرسانی استان در منطقه ما حکایت میکند در صورتیکه تا پیش از این ضریب گازرسانی استان ۸۶ و منطقه ما در سطح پایین ۴۵ میباشد.

وی در ادامه گفت: عملیات پروژه هایی همچون: فرودگاه مسجدسلیمان، پل سی مایلی و جاده جریک در حال اجرا است همچنین در بحث تنش آبی مسجدسلیمان هنوز ۴،۵ منطقه شهرستان دچار مشکل هستند که رفع مشکل آنها در دستور کار قرار دارد.

دکتر ور‌ناصری در خاتمه افزود : در خصوص بیمارستان ۲۲ بهمن، با وزیر بهداشت بهداشت ۵ جلسه برگزار شد که نتیجه این نشست ها ، اخذ برخی امکانات برای بحث بهداشت و درمان شهرستان بود‌ ، همچنین ۱۸ هکتار از اراضی ارتش گرفته شد ضمن اینکه طرح تفصیلی شهر پس از سالها تصویب شد.

 

 

 

 

 

 

 

نگارش و انتشار: کیوان علاسوند

 

انتهای پیام