روستاهای حاشیه سد گتوند زیر آب رفتند! + تصاویر  

 

 

دریاچه سد گتوند خوزستان که از ابتدای امسال کم‌کم بالا آمده بود، حالا به بیشترین میزان خود رسیده و روستا‌های اطراف دریاچه به زیر آب رفته‌ است.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری ایرانیان، آب تا سقف بعضی از خانه‌ها رسیده و در حال وارد شدن به خانه‌هایی است که در قسمت‌های بالادست قرار دارند.

آبگیری سد گتوند در این تراز  روستا‌های «پابرآفتاب» «تنگ‌هلیل» «رگ‌هلیل» «گل‌انبار» «چال‌ناک» «چم‌لوند» «تلخاب تاجدین» و «پرنوشته» را به زیر آب برده و باعث بروز خسارت‌هایی به مردم، احشام آن‌ها و همچنین مسیرها و جاده‌های دسترسی روستایی منطقه شده است.

 

اسکان اضطراری پنج خانوار روستای تلخاب مسجدسلیمان 

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان در این رابطه اظهار داشت: روستای تلخاب تاج الدین در کنار دریاچه سد گتوند قرار دارد که با بالا آمدن آب سد دچار آبگرفتگی شده است.

وی افزود: توزیع اقلام امدادی و غذایی به اهالی این روستاها و ارزیابی خسارت‌های وارد شده بر اثر آبگرفتگی از جمله اقداماتی است که تاکنون انجام شده است.

بنا بر اظهارات معاون امداد و نجات هلال احمر خوزستان؛ به دلیل نامساعد بودن شرایط زندگی پنج خانواده تاکنون اسکان اضطراری و به منطقه امن منتقل شدند.

 

 

سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان: عمده زمین ها و خانه ها خریداری شده اما چند خانواده به دلیل اختلافات حقوقی و به دلیل اینکه بر روی قیمت به توافق نرسیده اند در روستا باقی مانده اند

 

سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت به زیر آب رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند ارائه کرد و گفت: یک تیم کارشناسی از کارشناسان امور حقوقی وزارت نیرو این موضوع را بررسی خواهد کرد.

پیمان مولایی درخصوص به زیر آب رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند در بخش عنبر مسجدسلیمان ، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۸ که بحث تملک یکسری خانه ها و زمین ها در اطراف سد گتوند انجام شد، عمده زمین ها و خانه ها خریداری شد اما چند خانواده به دلیل اختلافات حقوقی و به دلیل اینکه بر روی قیمت به توافق نرسیده اند در روستا باقی مانده اند.

 وی افزود: تقریبا ۲۰ روز گذشته که سد گتوند آرام آرام در حال آبگیری بود با مدیرعامل سد گتوند، مسول حقوقی سد و همچنین تعدادی از ساکنان روستا جلسه ای برگزار کردیم که به توافقات خوبی رسیدیم اما این توافقات کافی نبود.

 

 

سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان گفت: بحث این بود که چند خانوار مورد نظر از روستا جا به جا شوند و در مکانی امن تر زمینی برای زندگی به این خانوارها داده شود.

مولایی عنوان کرد: برای دو روستایی که گرفتار آب شده اند اداره راهداری، راه جدید برای آن ها احداث کرده است و همچنین سد گتوند برای یکی دیگر از روستاها راه دسترسی ایجاد کرده تا بتوان روستاها را جا به جا کرد.

وی ادامه داد: در خصوص آبگیری همه هشدارها داده شده و حتی جلسه هماهنگی با تعدادی اهالی روستا برگزار کرده ایم.

سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان در خاتمه بیان داشت: نماینده مسجدسلیمان هفته گذشته با وزیر نیرو جلسه ای داشته و وزیر نیرو قول داده یک تیم کارشناسی از کارشناسان امور حقوقی وزارت نیرو این موضوع را بررسی خواهد کرد.

 

 

 

انتهای پیام